Γρήγορα

Καθημερινή

Ναί, όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα. Η επιβολή νέων φόρων, οι νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, η μετατροπή μας σε δούλους, όλα αυτά πρέπει να γίνουν γρήγορα.....
Σχολίασε ο/η Hastaroth | 22:40:59, Σεπτέμβριος 15th, 2012
------
Άραγε η βιασύνη σας οφείλεται στη λαχτάρα να αρχίσει το περιπόθητο πλιάτσικο πριν ο κόμπος σπάσει το χτένι?
Σχολίασε ο/η Σαρκαζί | 13:33:08, Σεπτέμβριος 15th, 2012
------
Η νεμεσις θα ειναι αργή και βασανιστικη! Αναλογη με τον βιασμό που επιτελείς επι του ελληνικου λαου απο το 2009... Όσο και να τρεξετε φασιστες άδικος κόπος, όσες ζιμενς και να προσπαθήστε να τακτοποιησετε θα τις βρείτε μπροστά σας.....
Σχολίασε ο/η Αντιφασιστας | 13:12:19, Σεπτέμβριος 15th, 2012
------
"Αυτήν τη στιγμή, υπάρχει ένα καλό κλίμα διεθνώς έναντι της Ελλάδος". Κάνε σύγκριση με το κλίμα στην κοινωνία & μετά κάτσε & γράψε τις ανοησίες που γράφεις. Το μόνο θλιβερό που παραμένει & χυδαίο είναι στο σύνολο τους οι πολιτικοί αλήτες & εσείς οι δημοσιογράφοι που παριστάνετε τους γνώστες της κατάστασης σφυροκοπωντας την κοινή γνώμη με τη γνωστή προπαγάνδα. Αρθρογράφε & λοιποί που μιλάτε για ιστορικούς του μέλλοντος καλό είναι πριν φτάσει η Χρυσή Αυγή να γίνει πλημμέλημα, μπροστά στις ακρότητες που είναι θέμα χρόνου πως θα συμβούν, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΩΘΗΣΗ στο θεσμό της Δικαιοσύνης. Η αντίληψη αρθρογράφε υποχείριο να γίνουν όλα γρήγορα συνάδει με την αντίληψη να μην εξεταστεί δικαστικώς τίποτα & κανείς από αυτούς που υπέγραφαν πολιτικές αποφάσεις που οδήγησαν τη χώρα στον καιάδα. Αφήστε τις ταχύτητες & τις πωλήσεις & διερευνήστε την αλήθεια. Αν δε το πράξετε τόσο οι πολιτικοί όσο & εσείς που προπαγανδίζετε καθώς & οι οικογένειες σας θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις αλλά ΜΙΑ & ΜΟΝΟ. Δικαιοσύνη. Είτε σας αρέσει είτε όχι οι κλέφτες του χθες δε μπορεί να παριστάνουν τους σωτήρες του σήμερα, επιβιώνοντας αναίμακτα & παράλληλα επιβαρύνοντας όλους τους υπόλοιπους. Και ρωτώ Καθημερινή αν ένας πολίτης μαθαίνει να ζει με 300 ευρώ οι πολιτικοί αλήτες γιατί δε ζουν ανάλογα.
Σχολίασε ο/η Νίκος Χαράλαμπος Νικολούτσος | 11:14:30, Σεπτέμβριος 16th, 2012
------

Βλέπω ότι η εφημερίδας συνεχίζει ακάθεκτη στον ελεεινό και τρισάθλιο δρόμο του μνημονίου παρά το γεγονός ότι έχετε μείνει πολύ λίγοι πια. Επιμένετε σε μία πολιτική καταστροφική για τον λαό και τη χώρα. Επιμένετε π.χ. στις ιδιωτικοποιήσεις και κάνατε γαργάρα το γεγονός ότι η πρώτη μεγάλη ιδιωτικοποίηση της κυβέρνησης του Τρίο Μπελκάντο (Σαμαρά - Βενιζέλου Κουβέλη) παραχώρησε κυριολεκτικά εν μία νυκτί την Αγροτική στον Σάλα που εσείς από την εφημερίδα σας κατηγορούσατε για παράνομες πρακτικές, εισπράττοντας μηδέν (0) Ευρώ και φορτώνοντας τις ζημιές στις πλάτες του Ελληνικού λαού. Ετοιμάζονται να δώσουν τον ΟΠΑ και το μονοπώλιο του τζόγο σε εξευτελιστική τιμή χωρίς να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του δημοσίου με ειδικό φορολογικό καθεστώς κατά τα πρότυπα των Καζίνο και πάλι δεν λέτε τίποτα. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να βιαστούμε!!!!
Ποιο μοντέλο ιδιωτικής πρωτοβουλίας ακριβώς υποστηρίζετε και προωθείτε; Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ονομάζεται πλιάτσικο και δυστυχώς το συγκρότημα σας λειτουργεί ως επίσημος ατζέντης όλων αυτών που θέλουν να υφαρπάξουν τα τελευταία ψήγματα πλούτου μετατρέποντας τη χώρα σε τριτοκοσμική πάντα μέσα στα πλαίσια της Ε.Ε για να μην ξεχνιόμαστε.
Και μόνο το γεγονός ότι εσείς ως εκδοτικό συγκρότημα έχετε θέσει ως απώτερο στόχο και όραμα την παραμονή της χώρας στο Ευρώ αγνοώντας το τίμημα που θα πρέπει να καταβάλουμε αποδεικνύει το αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε ως κοινωνία χώρα. Δυστυχώς το πρόβλημα της χώρας είναι ότι στην πιο δύσκολη περίοδο βρέθηκε α) με πολιτικούς ηγέτες του διαμετρήματος Γ.Α.Π. και Σαμαρά β) με οικονομικούς μεγιστάνες τους Μπετατζήδες και τους αεριτζήδες που παρασιτικά πλούτισαν στα χρόνια της μεταπολίτευσης γ) με μια κρατικοδίαιτη πνευματική ελίτ και δ) με δημοσιογράφους σαν τον κύριο Μπάμπη.
Σχολίασε ο/η tas | 12:10:20, Σεπτέμβριος 16th, 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου